Една от най-следваните плеймейтки у нас призна, че  е имала

...
Една от най-следваните плеймейтки у нас призна, че  е имала
Коментари Харесай

Плеймейтката Анджелина проговори за порното си в нета, антидепресантите и защо е била на легло

Една от най-следваните плеймейтки у нас призна, че  е имала съществени проблеми в предишното, с които се борила много дълго време. Красивата Анджелина Атанасова описа в Instagram, че имала тежки пристъпи на паник офанзиви, стигнала даже до хапчета и била на легло! Припомняме, че Анджелина стана още по-известна преди няколко години, откакто взриви мрежата със секс клипче, на което е дружно бившето си гадже Йордан Йорданов, някогашен притежател на купата " Мистър България ".

Виж още: Галин е привързан? Певецът се издаде пред почитателите си! Ето за кого мисли, когато мисли за някого 

Оказва се, че брюнетката също е страдала от съществени психически проблеми, които са ѝ докарали паник офанзиви. " Имала съм голяма тревога. Била съм даже на легло и на антидепресанти от тежки паник офанзиви. Много е тежко, само че аз се оправих с тях. Първата ми крачка беше да изхвърля всички хапчета. Към днешна дата също имам тревога и това е обикновено, когато градиш личен бизнес. Няма нищо елементарно ", показа сексбомбата.

Анджелина е израснала в обикновено семейство, в което не е имало доста финансови благоприятни условия. Тя описа, че с живота се справяла изцяло сама от много години: " От доста дребна пребивавам и се оправям сама, още от 17-годишна ". 

Преди 3 години в уеб сайтове за възрастни се появи нейно порно клипче, в което се вижда по какъв начин се любува на ласките на някогашния си, който усърдно документирал горещите пристрастености от непосредствен проект. Палавата плеймейтка обаче изрично съобщи в свое изявление, че не се срами от видеото.

Виж още: Приятелката на Денис Теофиков избухна: " Това е послание към всички, които ме сочат с пръст "  

" Дали се срамя от порноклипчето с Йордан? Твърдо не! Аз стоя зад себе си без значение от моите дейности и действия. Станалото си остава там, в предишното “, разяснява тя пред " България Днес ". Скандалната Анджелина е споделяла, че в телефона ѝ има много сходни клипчета, които обаче към този момент остават единствено там.

Изображение: https://www.instagram.com/andjellinaatanasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР